Bewonder ons werk

Achtertuin in Dalfsen opnieuw bestraten

Voorafgaand aan de plaatsing van de marmerlook tegels en de overkapping hebben we een grondige herinrichting van de tuin uitgevoerd. Allereerst hebben we de tuin volledig ontdaan van alle bestaande elementen, waardoor er een schone lei ontstond voor ons project. Vervolgens zijn we overgegaan tot het grondig afgraven van de bestaande grond.

Na het zorgvuldig verwijderen van de oude grond hebben we de tuin opnieuw gevuld met vers zand, waarbij we speciale aandacht hebben besteed aan een nauwkeurige niveau- en hellingbepaling. Dit legde de basis voor een stevige en gelijkmatige ondergrond voor de marmerlook tegels.

Pas nadat deze belangrijke voorbereidende stappen waren afgerond, hebben we met de grootste precisie de prachtige marmerlook tegels geplaatst en de elegante overkapping geïnstalleerd. Deze zorgvuldige planning en uitvoering resulteerden in een duurzame, esthetisch aantrekkelijke buitenruimte waar zowel functionaliteit als schoonheid samenkomen.

Dit project vertegenwoordigt onze toewijding aan vakmanschap en onze vastberadenheid om elke buitenruimte te transformeren in iets bijzonders.